Участниците в Международния детски форум „Little Miss & Mister Galaxy” на обиколка из Банско

  • PDF

Часове преди да стартира „Талант шоуто” от програмата на „Little Miss & Mister Galaxy”, участниците в един от най-престижните детски форуми за красота и таланти посетиха Банско.Представителите на Грузия, Бразилия, Южна Африка, Румъния, Естония, Русия, Индия, Унгария, Македония и България вече от няколко дни са в най-добрия зимен курорт, за да се порадват на снега и някои от тях да опитат за първи път зимните спортове.

Децата бяха посрещнати от председателя на комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет - Банско, Георги Главчев, който приветства всички с добре дошли, като им пожела здраве и много успехи в бъдещите им начинания.

Той подари на всяко дете специално подбран подарък от Банско, които предизвика много усмивки на детските лица. Десет членното жури също бе поласкано от жеста на общинската администрация, която бе подготвила подаръци и за тях.

Талантливите деца отрупаха представителя на местната власт с подаръци, тематични за държавата им. „Благодаря за прекрасните подаръци, които получих. Надявам се, че всеки един от Вас ще занесе частица от Банско в своя дом, разказвайки за най-хубавите мигове, които сте имали в Банско” допълни в края на срещата Главчев.galaxy-005medii

open-data

banner150x160pix 24-04-2015

You are here