В СОУ „Неофит Рилски“ бе проведен конкурс за коледна украса

  • PDF

Традиционният конкурс за най-красива коледно-новогодишна украса в класните стаи на СОУ „Неофит Рилски” – Банско отново провокира изобретателността, креативността и сръчността на учениците. С много въображение и усет децата създадоха празнично настроение на своето работно място. Акцентът тази година бе върху използването на природни материали в украсата. Най- успешно с тази задача се справиха учениците от 6.б клас с класен ръководител Ваня Янчовичина.

Комисия, съставена от преподаватели в Методическо обединение „Изкуства и спорт”, оцени усилията на всяка паралелка и класира победителите. Първо място в началния курс зае 3.а клас с класен ръководител Дияна Геджева. След него се класираха 1.б , 2.а и 2.б класове. След победителя 6.б клас в прогимназиалния курс се нареждат 5.а и 5.б класове. На трето място е 6.а клас.

Директорът на учебното заведение Елена Йорданова поздрави всички ученици за положените усилия и най-вече за желанието , с което се включиха в инициативата, и връчи грамоти на победителите с пожелание коледният дух, обхванал училището, да им донесе здраве и положителни изживявания в навечерието на празниците.

konkurs-001

konkurs-002medii

open-data

banner150x160pix 24-04-2015

You are here