Успешен финал на Проект „Научи се да караш ски” 2017 година

  • PDF

За шеста поредна година учители и ученици от Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” приключиха Проекта „Научи се да караш ски”, за времето от 28.02. до 02.03.2017 година.

В четиридневното обучение, проведено на Бъндеришка поляна, участваха 53 деца от ІI „а”, II „б” и ІІІ „в” клас. Проектът е съвместен и се организира от Министерство на образованието и науката, чрез РУО – Благоевград, Министерството на младежта и спорта, Българска ски федерация и фирма „Юлен” АД Банско.

Училищното ръководство изказва своята благодарност към организаторите на Проекта и най-вече за високото професионално обучение, предоставено от ски учителите на фирма „Юлен”. Те не само учиха децата да карат ски, но ги накараха да заобичат белия спорт и да спазват всички правила и изисквания на поведение в планината през зимата.

В проведеното финално състезание последния ден в десятката се класираха: Ясен Бориславов Стоянов, Иво Иванов Благоев, Елизавета Игоревна Войлокова и Мила Димитрова Тодева. Всяко дете, участник в Проекта получи поименен сертификат за уменията по ски.

proekt-001

proekt-002

proekt-003

proekt-004medii

open-data

banner150x160pix 24-04-2015

You are here