Добре дошъл, гост ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Mar 19 2010, 07:49 AM
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Фен на Банско Posts: 56 Joined: 29-November 07 From: София Member No.: 1 |
Поради тоталното безхаберие на общината към форума на град Банско се наложи да направя някои промени тъй като не мога и не искам да го гледам в този вид.
Аз лично нямам достатъчно време за да спра спамерите които са огромен брой и за да може всеки да помогне да ги спрем направих повечето БЪЛГАРИ модератори. Повишени до този ранк са над 30 потребителя които съм видял че не са публикували спам и са Българи. Правата на обикновените потребители са орязани до минимум тъй като 99% от тях в момента са най-обикновени спамери. Въведени са нови спам фиртри за по-често използваните от спамерите ключови думи и въвеждането на някоя забранена дума във форума от тук нататък ще доведе до извеждането на *** . Ако мислите че някой от новите модератори не бива да има тези права - да редактира, трие и заключва теми, да предупреждава и банва потребители - моля, свържете се с мен. Ако желаете да помогнете да изчистим форума от спама и желаете да станете модератор отново се свържете с мен за да ви дам необходимите права. Обръщението ми до всички нови модератори: Всички вие сте с еднакви права, ако ви пука за този сайт и този град - Банско: не се церемонете! При първи спам пост на някой потребител му налагайте БАН. Само така ще ги спрем. -------------------- Дизайн на форуми, Сайт дизайн и Seo оптимизация - оптимизиране на сайтове за търсачки. Изработка на сайт и оптимизация на сайт от 3D Уеб Дизайн.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Непълна версия | Time is now: 7th September 2010 - 02:10 AM |