Честит 24 май!

  • PDF

24Уважаеми учители, културни и музейни дейци,

В навечерието сме на най-светлия от нашите празници - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. 24 май има специално място в нашия календар. За всеки от нас това е най-истинския и най-български празник. Затова винаги го отбелязваме с много вълнение, радост и вяра.

Тази година животът ни изправи пред непознато предизвикателство. На изпитание е поставено не само тялото, но и духът ни. Но в тези трудни времена, ние за пореден път се убедихме, че народът ни ще пребъде. Защото вие - неговите учители, просветители и културни дейци, както винаги през историята ни, подкрепяте духа и съзнанието на народа.

Използвам този светъл празник, за да благодаря на всички учители, ученици, читалищни, библиотечни и музейни дейци от община Банско. Гордеем се с вашите постижения! Нека те получават уважение и признателност.

Пожелавам на всички да носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите, любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!

Честит празник!

 

Иван Кадев

кмет на община Банско 

 


eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here