Регионален кръг на състезание по приложна електроника „Мога и зная как”

  • PDF

На 30.04.2018 година в ТУ- София, филиал град Пловдив се проведе регионален кръг на състезанието по приложна електроника „Мога и зная как”със спонсори търговска верига ЕЛИМЕКС. В престижното съревнование взеха участие ученици от девет професионални гимназии от Централна и Югозападна България.

Заслужено, сред участниците бяха и представители от Професионална гимназия по електроника и енергетика – град Банско, сред които бяха и класиралите се на училищното състезание: Станислав Боцев , Димитър Чавдаров от 9а клас, и Георги Балев – 11а клас, специалност „Компютърна техника и технологии” и Муса Уруч – 11б клас специалност „Компютърни мрежи”.

Възпитаниците на гимназията за пореден път показаха, че „могат и знаят как”. Отбора от първа възрастова група IX – X, Станислав Боцев и Димитър Чавдаров се класираха за националния кръг на състезанието и ще представят училището ни на Панорамата на професионалното образование в град Пловдив в периода 19.04. – 21.04.2018 година, а Георги Балев демонстрира завидни умения и се класира на призовото индивидуално второ място.mogaiznaq-002

Имаме много талантливи деца и се гордеем с тях!


eobshtina


open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

You are here