Log in

Честит 1 май

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Честит 1 май, уважаеми съграждани!

Честит празник на всички трудолюбиви хора!

Майските празници са едни от най-радостните и светлите в нашия календар. Първият от тях ние посвещаваме на труда и съзиданието. Честването на 1 май тази година обаче е различно и изпълнено с още по-дълбоко съдържание.

Извънредните условия, в които живеем през последните месеци и настъпилите вследствие на това промени в живота, ни карат да преосмислим и осъзнаем по нов начин значението на основни обществени ценности като: достоен живот, право на труд, социална защита, професионална кариера и други. Осезателно чувстваме нарушеното равновесие, изграждано с цената на много усилия и време.

Затова днес е особено важно да не разрушаваме и да не се разделяме, а да съхраним здравето и работоспособността си, да се трудим и да създаваме. Уверени бъдете, че общите ни усилия, упоритост, знания и опит ще ни помогнат да се справим с временните трудности.

Творете, обичайте, мечтайте, вдъхновявайте се, изучавайте нещо ново и завладяващо. И нека трудът ни бъде достоен и облагородяващ, добросъвестен и честен. Нека всяко добро дело се увенчае с успех и да се въздаде всекиму според делата и заслугите.

Желая на всички крепко здраве и дълголетие!

 

Иван Кадев

/кмет на община Банско/

 1may