Log in

Банско стана и Enduro столица

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Приключи състезанието “ThreeMountainsHardEnduroBansko” - част от Републиканския шампионат BG-Х Enduro. Събитието протече при невиждан до момента интерес от страна на публиката. Състезателите демонстрираха професионални умения при преодоляването на изключително трудни терени в района на Елешница и около манастира “Св. Панталеймон” до Добринище през първия ден от състезанието и зарадваха любителите на мотоспорта с атрактивни изпълнения по време на ендуро кроса през втория.

Освен професионалната подготовка на трасетата и отличната организация от страна на домакините, за пълното удоволствие на малки и големи в публиката допринесе и хубавото време и през двата дни на състезанието.

Най-добрите състезатели на България бяха наградени от Кмета на община Банско - Иван Кадев, Председателя на Общински съвет Банско - Димитър Русков, Председателя на Мотодружина Банско - Йордан Ковачев, Председателя на шампионата BG-XEnduro - Тодор Пашов и Председателя на Комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет Банско - Александър Весков.

Но най-голямата награда за всички - състезатели и организатори, остават огромният интерес към събитието и радостта на зрителите.enduro-001

Благодарим на всички за споделеното удоволствие!