Log in

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ, ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Приемете от името на ръководството на Община Банско и лично от мое име най-сърдечни поздрави по случай началото на новата учебна година!

Скъпи първокласници, днес е вълнуващ и незабравим за вас ден. Днес тръгвате по най-светлия път – този на знанието и науката. Вървете уверено по него със смели крачки и никога не се разколебавайте! Учете, мечтайте, играйте, дерзайте!

Добре дошли и на най-малките в училище! Желая ви да намерите много нови приятели, да учите и играете с радост, да се подготвите успешно и вие да станете първолаци!

Скъпи ученици, честит празник на знанието! Нека училищният звънец възвести началото на една успешна учебна година, която да ви донесе много нови знания и успехи. Независимо от трудностите и препятствията, бъдете любознателни, трудолюбиви и упорити. Трупайте знания, вслушвайте се, мислете, питайте и никога не спирайте да мечтаете и да вървите напред!

Уважаеми родители, подкрепяйте своите деца, покажете им, че винаги могат да разчитат на вас. Окуражавайте ги в трудните моменти. Помагайте на тях и на техните учители, защото целта на всички ни е обща – здрави, любознателни, образовани, възпитани и уверени в своите знания и възможности деца.
Уважаеми учители, училищата в община Банско винаги са били в центъра на общественото внимание и обект на особени грижи и отношение от страна на общинското ръководство. Това е така, защото имаме изострена чувствителност към образованието на децата ни и го определяме като една от най-големите обществени и човешки ценности, като наш дълг и отговорност.

Учебната 2020/2021 година ще бъде различна за всички. Освен големите, но обичайни предизвикателства, пред които винаги сте изправени в учебната и възпитателната работа, сега имате и нова отговорност, обусловена от кризата, обхванала целия свят. Уверен съм, че с общи усилия ще се справим и с това препятствие и ще опазим най-ценното ни богатство – децата.

Изказвам ви огромна благодарност за всеотдайния труд, търпение и любов, с които предавате знанията си на децата, подготвяте ги за живота, възпитавате ги да бъдат достойни граждани.Image00005

Желая на вас и на училищния персонал със здраве, сили и упоритост да преодолявате трудностите и да получите заслужено удовлетворение от добре свършената работа!

Пожелавам на всички ползотворна и пълноценна учебна година!

На добър час!

ИВАН КАДЕВ

КМЕТ НА ОБЩИНА БАНСКО