Log in

БАНСКО Е ЛЮБИМАТА ДЕСТИНАЦИЯ НА БЕЛИЯ КЕРВАН

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Приключиха състезанията за Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже, на които домакин беше Банско. Най-големият спортен форум за годината у нас ще бъде запомнен с перфектна подготовка и организация, с безупречен ред, със спокойствие и сигурност за всички.

Във време, когато целият свят живее с ограничения заради пандемията, Световната федерация по ски повери на Банско провеждането на стартове за Световната купа по ски. И Банско се справи така, както подобава на курорт от най-висок ранг. Защити не само своето реноме, но и представи България пред света по най-добрия начин. Над 150 млн. зрители от целия свят наблюдаваха спусканията на елита в алпийските ски и видяха красотата на нашата природа, възможностите за зимни спортове и туризъм, богатото ни културно-историческо наследство.

Банско продължава да работи със същата отговорност и за провеждането на Световното младежко първенство по алпийски ски от 1 до 10 март. Уверени сме, че тук и сега ще се родят новите звезди в ски спорта, които винаги ще свързват успехите си с Банско и България!