Log in

„ЕВИМА КЪП – 2022” ЗАПОЧНА НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Най- силният детски футболен турнир „Евима къп” и тази година събра елитните отбори от цялата страна и чужбина. Тези дни терените на Евима спорт в Банско се превръщат в арена на

вълнуващи двубои, които преминават в няколко етапа за различните възрастови групи. Първи за купата се бориха младите таланти от група 2011(U12), в която участие взеха 10 отбора, сред които и отбора на детско юношеската школа на Банско. Всички срещи бяха изиграни с демонстрация на изключителни технически умения и спортсменски дух. Въпреки че не успяха да се преборят за челните места, младите таланти на Банско се представиха достойно сред значителната конкуренция.

Веднага след финалния мач бе и церемонията по награждаване на победителите. Специални гости на церемонията по награждаване бяха Костадин Атанасов – заместник-кмет на община Банско,легендата в българския футбол - Борис Галчев и старши треньор на представителния отбор на ФК „Банско” и Красимир Манолов – технически директор на турнира.

Футболните надежди на България бяха приветствани от заместник-кмета за спортсменството и силните двубои, като подчерта, че турнирът им дава възможност да покажат не само

умения и талант, но и да създадат нови, ценни приятелства. Организаторите бяха подготвили индивидуални призове, а отборите победители се радваха на купи, грамоти и медали.

Турнирът ще продължи до 27 август със срещите на останалите възрастови групи.