Log in

ПОКАНА КЪМ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ОБЩИНА БАНСКО

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:
ПОКАНА КЪМ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ОБЩИНА БАНСКО

На 10-11 юни 2023 г. ще се проведе второто издание на форума ,,От фермата до твоята трапеза", организиран от Областна дирекция „Земеделие“ -Благоевград. Тази година домакин на събитието е община Сандански, като изложението ще бъде разположено в градския парк „Свети Врач“. Най-мащабният земеделски форум в Югозападна България се реализира под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и е подкрепен от Министерство на земеделието и Югозападно държавно предприятие-Благоевград.

Целта на форума е предоставяне на бизнес контакти и възможност за популяризиране на продукти на земеделски производители от 14 български общини – Банско, Белица, Благоевград, Гоце Делчев, Гърмен, Кресна, Петрич, Разлог, Сандански, Сатовча, Симитли, Струмяни, Хаджидимово и Якоруда.

Всеки земеделски производител ще може да изложи продукцията си на собствен щанд. Участието във земеделския форум е безплатно!

Подробна информация можете да получите от Eлена Герина – Началник отдел „Икономическо развитие“ в Община Банско, тел.0749/88649, 0886/177761