Log in

ПОСЛЕДНА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БАНСКО ЗА МАНДАТ 2019-2023

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Днес общинските съветници в Банско заседаваха за последен път в настоящия мандат 2019-2023.

В деловата част на заседанието те гласуваха за допускане изработването на ПУП-ПЗ за захранващи хидротехнически съоръжения за изкуствено заснежаване на ски писти над гр. Добринище, с което ще се подобрят условията за практикуване на зимни спортове в ски-зоната.

Във връзка с участието на кметове на населени места от община Банско в предстоящите местни избори, бяха одобрени имената на временно изпълняващи длъжността кмет - на гр. Добринище Снежана Ергина и на с. Филипово Кезим Мустафа Ходжа.

На последната си сесия, общинските съветници се поздравиха за отговорното си отношение към решаване проблемите на общината и за грижите за развитието й. Пожелаха си и в бъдеще да работят за просперитета на община Банско.

Председателят на ОбС Георги Икономов подари на всеки съветник с посвещение за благодарност „Сборник за Банско  и банскалии“ на братя Молерови.

Същият подарък от името на съветниците получи и кметът Иван Кадев, който празнува рождения си ден. В обръщението си към Общински съвет, той благодари от свое име, от името на управленския екип и общинската администрация, за съвместната работа през изминалите четири години и пожела успех на всички досегашни съветници в новите им начинания.