Log in

ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА АНАЛИЗА НА ПОТРЕБНОСТИТЕ ОТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ НА НАЦИОНАЛНО НИВО И ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА НАЦИОНАЛНА КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

На 25.10.2023 г. /сряда/, в изпълнение на Методически насоки за подпомагане процедурата по организиране на обсъждане на общинско и областно ниво на Анализа на потребностите от социални услуги на национално ниво и предложението за Национална карта на социалните услуги и съобразно сроковете в приложения времеви график, Община Банско организира обществено обсъждане на Анализа на потребностите от социални услуги на национално ниво и предложението за Национална карта на социалните услуги, които са публикувани в Официалния сайт на Община Банско.

Обсъждането ще се проведе в сградата на ул. "Радон Тодев" № 14, ет.1, Административен блок.

Телефон за връзка 0898916575

Срокът за мнения, становища и предложения от заинтересованите лица,  могат също да се бъдат депозирани в Центъра за административно обслужване в Общинска администрация Банско, на адрес – град Банско, пл. “Никола Вапцаров” №1 или на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  до 30 дни от датата на публикуване.

Линк към документите за публично обсъждане: https://n9.cl/65w4v