Log in

ОТКРИВАНЕ НА КУЛТУРНО-ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР В БАНСКО ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ РАЙОН РИЛА-ПИРИН

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

В навечерието на старта на новия зимен туристически сезон 2023-2024, Банско ще посрещне почитатели и гости с откриването на нов туристически център, реализиран по проект на Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма.

Културно-информационният център е организиран в Чобанов хан, където ще приветства своите първи посетители на 15 декември от 17 часа. Програмата обещава множество вълнуващи събития, включително презентации на красотите на Рило-Пиринския район, дегустации на изискани ястия, вина и винени продукти, ревюта на традиционни носии и много други изненади.

Центърът е идеалното място за тези, които търсят автентични сувенири и анимационни стоки, като същевременно предлага творчески работилници за малки и големи, както и специална дискотека за най-младите посетители.

Съчетавайки културно богатство и информационна полезност, Културно-Информационният Център в Банско обещава да предостави неповторимо туристическо изживяване, допълнено със запомнящи се моменти и обогатено с възможности за откриване на богатствата на туристическия район Рила-Пирин.