Log in

ВЪРХОВА ФОРМА И МНОГО МЕДАЛИ ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ЮЛЕН

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

През изминалите дни в к.к. Пампорово се проведоха поредните стартове от националния календар в алпийските дисциплини. За купите „Чепеларе“ и „Пампорово“ в изключително динамични условия на старт застанаха над 80 млади таланти в дисциплините гигантски слалом и слалом.

В разгара на състезателния сезон момичетата и момчетата на ски клуб „Юлен“ демонстрираха отлична спортна форма и подготовка за трудните условия. На стълбичката на победителите за купа „Чепеларе“ при 14 годишните бяха наградени: Лилия Хаджистоянова с първо място в слалома, трето място за Антон Самарджийски в гигантския слалом и трето място за Йордан Стойчев в слалома. При 16 годишните Елена Главчева победи конкуренцията и в двете дисциплини, Биляна Замфирова се класира  трета на гигантския слалом, а Милуш Панчев записа победа в гигантския слалом и второ място в слалома.

Призови места за купа „Пампорово“ в групата на 14 годишните заеха Лилия Хаджистоянова, която спечели първо място в слалома и второ място в гигантския слалом. Фаворитът при момчетата Йордан Стойчев победи в гигантския слалом, а на слалома се класира на второ място. Елена Главчева и Милуш Панчев победиха в слалома, а в гигантския слалом останаха на крачка от победата, окичвайки се със сребърен медал за второ място.

Турнето на състезателите в алпийските дисциплини продължава със стартове в к.к. Боровец за купите „Мемориал на шампионите“, „Петър Попангелов-Старши“ и „Чамкория“.