Log in

ПОКАНА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Уважаеми дами и господа,


Звено за публични консултации към Регионален съвет за развитие на Югозападен регион организира публично обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции /КИТИ/, по която Община Банско е партньор.
Общественото обсъждане на (КИТИ) BG16FFPR003-2.001-0069
„МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНА, СПОРТНА И ТУРИСТИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА - ВАЖЕН ФАКТОР ЗА РАЗВИТИЕТО НА КАЧЕСТВОТО НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА ЮГОЗАПАДЕН РЕГИОН“
ще се проведе на 06.06.2024 г. от 14.00 часа в Заседателната зала на Общинска администрация – Банско.
Линк към презентация на концепцията: https://1drv.ms/b/s!AtLU2uw-uGFmhF-QLKBlaH0y5V0H?e=pYvo0p
Линк към анкета по концепцията: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdBvPfkf5TlkuYKX3…/viewform
Линковете към презентациите на концепциите са налични и на Фейсбук страницата на ОИЦ-Благоевград, която можете да отворите и чрез горепосочения QR код.
Участие в публичните обсъждания могат да вземат представители на общински и държавни организации, НПО, бизнес, образователни, културни и социални институции, общественици и граждани.
Заинтересованите страни ще имат възможност да изразят мнение и да дадат препоръки по всяка от концепциите както по време на самите обсъждания, така и чрез попълване на онлайн анкети, линкове към които са налични по-горе и на фейсбук страницата на ОИЦ-Благоевград.
Всяко заинтересовано лице може да прави препоръки или възражения по съответното КИТИ и на електронната поща на ОИЦ-Благоевград / Звено за публични консултации към РСР на ЮЗР Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Очакваме Ви!