Log in

Малките таланти на Банско „Детско лято 2016”

След успешното завършване на „Плувно лято 2016” по Програмата на Община Банско за летни детски активности, продължават занимания Детските летни школи по изобразително и приложно изкуство и Школата по музика – фолклорно пеене и народни инструменти.

Всеки ден в Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” се провеждат занятия по музика – фолклорно пеене и народни инструменти под ръководството на Марин Бърдарев. Децата се включват в заниманията с голяма любознателност и желание, проявяват голям интерес към музикалните инструменти и така обогатяват своите знания и музикална култура.

Ръководителите на Школата по изобразително и приложно изкуство Елена Райкова и Благомир Козарев успяват да развият творческото въображение и изобретателност на бъдещите художници. В резултат на заниманията по изкуство децата творят своите произведения, рисунки и апликации.

Участниците в школите старателно се подготвят за успешния финал, когато ще се представят с изложба, а за почитателите на музиката – ще се проведе концерт на 19.08.2016г. от 18.30 часа в Големия салон на Читалище „Н. Вапцаров”.

lqto-001

lqto-002

lqto-003