Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/07-03-2017/m-and-m-galaxy
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/07-03-2017/m-and-m-galaxy
Log in

Банско очаква гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy” 2017

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

За 7-ми път, от 14-ти до 20-ти март 2017г. Банско ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти„Little Miss & Mister Galaxy” 2017. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и разбира се от България.

Деца от цял свят, с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско, ще огласят тесните старинни улички на града с жизнерадостния си смях.

Програмата на участниците е изпъстрена с интересни събития - вечер на нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път ще докоснат снега. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международното звездно жури, част от голямото семейство на „Little Miss & Mister Galaxy”.

Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 17 март 2017 г. от 17:30 ч. в залата на читалище „Никола Вапцаров“.

Финалният гала спектакъл „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 ще се проведе на 18 март от 17:30 часа на сцената на НЧ „Никола Вапцаров“. В програмата ще вземат участие и самодейни състави от Банско. Уникален спектакъл, създаден с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт ще зарадва жителите му с чистотата на детските емоции и красотата на усмивките.

По традиция Международният форум се провежда с подкрепата на Община Банско, под патронажа на кмета – Георги Икономов. Организатор и лицензиант е Интерсаунд, с президент Ирина Папазова, която е и председател на международното жури.

Входът и за двете събития е свободен.m-amn-m-galaxy-001

{gallery}news-kalo/07-03-2017/m-and-m-galaxy{/gallery}