Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/17-03-2017/galaxy
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/17-03-2017/galaxy
Log in

Участниците в Международния детски форум „Little Miss & Mister Galaxy” на обиколка из Банско

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Часове преди да стартира „Талант шоуто” от програмата на „Little Miss & Mister Galaxy”, участниците в един от най-престижните детски форуми за красота и таланти посетиха Банско.Представителите на Грузия, Бразилия, Южна Африка, Румъния, Естония, Русия, Индия, Унгария, Македония и България вече от няколко дни са в най-добрия зимен курорт, за да се порадват на снега и някои от тях да опитат за първи път зимните спортове.

Децата бяха посрещнати от председателя на комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет - Банско, Георги Главчев, който приветства всички с добре дошли, като им пожела здраве и много успехи в бъдещите им начинания.

Той подари на всяко дете специално подбран подарък от Банско, които предизвика много усмивки на детските лица. Десет членното жури също бе поласкано от жеста на общинската администрация, която бе подготвила подаръци и за тях.

Талантливите деца отрупаха представителя на местната власт с подаръци, тематични за държавата им. „Благодаря за прекрасните подаръци, които получих. Надявам се, че всеки един от Вас ще занесе частица от Банско в своя дом, разказвайки за най-хубавите мигове, които сте имали в Банско” допълни в края на срещата Главчев.galaxy-005

{gallery}news-kalo/17-03-2017/galaxy{/gallery}