Log in

Започна продажбата на билети за театралните празници „На публиката – с любов” в Банско

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Дни преди да бъде вдигната завесата на тазгодишното издание на Летните театрални празници „На публиката – с любов” в Банско започна продажбата на билети. От 1 и 7 юли верните почитатели на Мелпомена ще имат възможността да се насладят на култови постановки на едни от най-добрите театри в страната.

Една от най-гледаните в цял свят постановки - „Ножица – трепач” на театър „Българска армия” ще открие театралния форум. С неповторимо и динамично представление с участието на любимите актьори Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Ненчо Илчев, Стефания Колева, Иван Радоев, Александър Дойнов и Гергана Данданова, започва националното турне на трупата.

На 3 юли следва комедията „Забранено за смях” на Държавен Драматичен Театър – Търговище. В спектакъла зрителите ще се натъкнат на неимоверните актьорски превъплъщения на Любомир Фърков, Даниела Горанова и Теменуга Первазова.

И тази година не е забравена детската аудитория. Подарък за малки и големи ще бъде приказката „Пепеляшка” на 4 юли от 10:30 часа. Постановката е безплатна за всички деца.

Актьорите от театър „Искри и сезони”- София, ще представят пиесата „Женско царство” в предпоследния ден, отреден за театър в Банско.

Трима от най-добрите актьори от младото поколение – Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански пристигат в курортното градче – територия на духа, за да закрият театралните празници с постановката „Малко комедия”.

Билети могат да бъдат закупени на касата на читалище „Никола Вапцаров” – гр. Банско, всеки ден, от 09:30 до 18:30 часа. Цената на билетите е 5 и 6 лв. Начало на представленията: 19:00 часа.

teatur-001

teatur-002

teatur-003

teatur-004