Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/31-07-2017/jolevi
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/31-07-2017/jolevi
Log in

Майка и синове Джолеви подредиха изложба в родния си град Банско

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Шедьоври, част от десетките картини, дело на Нина, Цветомир и Лъчезар Джолеви от Банско радват окото на гостите на Посетителския информационен център. Изложбата живопис, под насдлов „Joleff Art”, e една от 16-те изложби, които ще бъдат представени до края на формата Културни вечери “Традиции и изкуство” в курортния град.

Във фоайето на информационния център могат да бъдат видяни и творби, художествена обработка на дърво и дървопластика, дело на Ивайло Биляров. Озаглавена с името „Game plastic”, изложбата на Биляров се радва на голям интерес от страна на подрастващите.

Наред с двете изложби, площадът до черквата „Света Троица” се изпълни с туристи по време на демонстрацията „Бродиране на старинни бодове”, водена от Мария Кушлева, и „Плетенето на кука игла”, демонстрирано от бабите от Клуба на пенсионера в Банско.

Фолклорната група от село Кремен впечатли с изпълненията си гостите на планинското градче, които не се поколебаха да поседнат на пейките и да се заслушат в мелодичните им песни.jolevi-001

{gallery}news-kalo/31-07-2017/jolevi{/gallery}