Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/02-08-2017/dragana
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/02-08-2017/dragana
Log in

Иконата на балканската музика Драгана Миркович в Банско през септември

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Балкански ритми ще звучат в Банско на 1 и 2 септември. Лятната фестивална столица събира култови български, сръбски и гръцки изпълнители на „Банско Балкан Фест” 2017.

Сръбската прима Драгана Миркович, която повече от 30 години е на върха на музикалната сцена, идва в Банско, за да зарадва с песните си своите многобройни фенове.Вечните хитове на звездата - „Placi zamlijo“, “Milo moe sto te nema”, „Sve bih dala da si tu”, „Zivot moi” и „Luce moe”, ще огласят площадното пространство в планинския курорт на 2 септември. Верните почитатели на Драгана от България и съседните страни безспорно ще включат Банско в своите планове за септември, за да чуят на живо певицата и да пеят редом с нея. Още една сръбска изпълнителка - Злата Джуркович ще подгрее публиката в съботната вечер, за неотразимата Драгана. Бившата „Мис Сърбия” ще очарова с песните и красотата си аудиторията. Злата е сред любимците на публиката на „Пинк продакшън”, а Банско е първата открита сцена в нашата страна, на която ще стъпи дългокраката певица.

Петъчната вечер е отредена за нейно величество гръцката музика. Един от най-популярните млади гръцки изпълнители – Стан, прави своя ексклузивен дебют на българска сцена. Той ще дойде в България специално за фестивала в Банско, като верните му фенове знаят, че певецът има съвместно парче с Мария на име „Страдам”, както и факта, че в клипа към песента му „Xtypa” участие има Николета Лозанова. Завърналата се с гръм и трясък от майчинство Галена, една от най-стилните български поп-фолк певици, е четвъртата звезда на „Банско Балкан Фест” 2017. Тя ще разгорещи атмосферата със своите изпълнения, сред които и очертаващия се като хит на лято 2017 - „#TheBo$$”.

Водещ на празненството на неравноделния ритъм и горещата източна кръв ще бъде небезизвестният Борис Солтарийски. Вокалът на Ку-Ку Бенд има сериозен опит като водещ зад гърба си с проекта на Слави Трифонов „Бягство към победата”, „Музикална академия Ку-Ку Бенд 2” и Dancingstars 2.

plakat

{gallery}news-kalo/02-08-2017/dragana{/gallery}