Log in

Община Банско взе участие в 25-тото юбилейно международно туристическо изложение Варшава-2017

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Община Банско  взе участие в 25-тото  юбилейно международно туристическо изложение Варшава-2017, което се проведе от 23 до 25 ноември  в  Двореца на културата и науката във Варшава. Това е  едно от най-важните туристически събития в Централна и Източна Европа,  на което участваха около 380 изложители от 54 държави.

На изложението общината, която участва за първи път бе представена като атрактивна целогодишна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на полски език. Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес  партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт. 

По време на събитието  българския посланик в Полша г-н  Емил Ялнъзов беседва с всички представители от Банско, а в петък, след края на работния ден  организира работен коктейл-семинар на тема: „Как да си върнем някогашните половин милион полски туристи, за да прекарват отново ваканцията си в България?”. На приема  в сградата на посолството бяха поканени всички български изложители.  Особено внимание г-н Ялнъзов обърна на Община Банско, като бяха обсъдени възможности за популяризиране туристическия потенциал на нашия район посредством рекламни пана поставени в посолството.

izlojenie-praga-001

izlojenie-praga-002