Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/19-02-2018/levski-su
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/19-02-2018/levski-su
Log in

145 години от гибелта на Васил Левски в СУ “Неофит Рилски“

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Учениците и учителите в СУ "Неофит Рилски" свято пазят паметта на националния ни герой Васил Левски. Израз на тяхната почит към личността и делото на Апостола на българската свобода са многобройните прояви в училището.

По повод 145-годишнина от една от най-трагичните дати в българската история, в училището е подредена витрина с фотоси и текстове, проследяващи живота и делото на великия българин. В коридорите и на входа на учебното заведение са окачени табла, изработени от учениците в памет на Левски.

"Нужен си ни, Апостоле" под този надслов премина вълнуващият спектакъл на учениците от II "а", III "а" и IV "б" класове.

В Тържествената зала на читалището, в присъствието на много гости прозвучаха стихове,песни и разкази в прослава на безсмъртното дело на героя, от когото винаги ще имаме нужда.

19.02.2018 г. в СУ “Неофит Рилски“- гр. Банско завърши с тържествения урок“ Живот и дело на Васил Левски“ на IV „а“ клас с класен ръководител Здравка Кърпачева.levski-001

{gallery}news-kalo/19-02-2018/levski-su{/gallery}