Log in

„Мини Мис и Мини Мистър“ ще гостува в Банско за 1 юни

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

За Деня на детето – 1 юни, Общинска администрация Банско е подготвила любопитна изненада за всички малки и големи деца. Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър“ с актрисата Илиана Балийска, ще гостува на планинския град за първи път, за да избере мини госпожици и мини господа, които да представятсвоята община в Телевизионната Талантиада.

Шоуто е в два етапа-детскоградинска възраст- от 3 до 7 години и каки и батковци от 1-ви до 6-ти клас. За мини госпожиците е предвидена игра на манекенки, а за мини господата-артисти-мускулисти-културисти - канадска борба. Решаващо за крайното класиране на най-добрите е надталантчването - при пълна свобода на сценичната изява - с песен, стихотворение, танц, гимнастика или някое изненадващо умение. Класираните от 1-ва до 6-та позиция, общо 24 деца от двете възрастови групи, ще бъдат поканени да представят Община Банско в XX-я Юбилеен телевизионен конкурс “Мини Мис и Мини Мистър“ в Националния Дворец на децата в гр. София, а патронът на Празничното шоу, г-н Георги Икономов, ще има удоволствието да връчи почетните ленти на победителите.

Сцената е като Живота - обича смелите. Това е максимата на Мини Шоуто, а всички смелчаци са канени да покажат своите таланти от 10:00ч. за първата възрастова група и от 11:30 ч. за втората възрастова група. Мястото на събитието е известно: площад „Никола Вапцаров”, а веселието – гарантирано.

mini-001

mini-002

mini-003