Log in

Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в над 37 града в България, включително вгр. Банско

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/! 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта .

Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараже програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн,следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?

v     70% от хората в България използват интернет за лични цели

v     55% от хората в България използват смартфон

v     48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн

v     56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

За осъществяване целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще посетят град Банско на 09.10.2018 г., където ще проведат семинар и индивидуални консултации напълно безплатно.  

Кога ще се проведе безплатният семинар?

Семинарът в град Банско ще се проведе с подкрепата на Община Банско на 09.10.2018 г. от 16.30 до 18.00 ч. в Посетителски информационен център,пл. "Възраждане" 4.

Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.

digy-garage