Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/19-06-2019/sreshta
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/19-06-2019/sreshta
Log in

Среща на изкуствата – музика, поезия и картини със Сашка Рупчина

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Тази вечер бе сътворен един свят на любов, чрез музика, картини и стихове. В тържествената зала на читалище „Никола Вапцаров”, творецът от Банско Сашка Рупчина представи стихосбирките си – „Космическа любов” и „Просветление”. Рециталът на Сашка Рупчина бе съпроводен от музикалните изпълнения на Милена Юлева, Гергана Ангелова и Ваня Карадимова, които са възпитанички на Марина Иванова.

Сашка споделя, че в новата си стихосбирка „Просветление” стиховете нежно и с любов ни показват пътя към просветлението, идващ, чрез всички положителни качества, които е добре да насложим в съзнанието, си за да намерим себе си.

Картините и стихосбирките е добре да достигнат до повече хора и да ги докоснат с трансформиращата енергия, като една безусловна любов, заложена в тях.  

Новата стихосбирка „Просветление” има за цел да ни разгърне за голямата любов на твореца и да ни издигне високо в пределите на живота с изчистващите процеси, които се задействат с прочита на стиховете в нея. Следващата изложба от енергийни картини на Сашка Рупчина, която е част от Културни вечери и традиции ще бъде от 26 до 31 юли в Посетителски информационен център.1

{gallery}news-kalo/19-06-2019/sreshta{/gallery}