Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/21-06-2019/vipusk
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/21-06-2019/vipusk
Log in

Поредният випуск на една от най-престижните гимназии в Банско отлетя

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

С усмивки и малко тъга, след еуфорията от бала си, днес зрелостниците получиха един от най-важните документи в живота си.

На церемонията по връчване на дипломите на дванадесетокласниците от ПГЕЕ – Банско, официален гост бе Ивайло Ръхов – заместник-кмет на Общината.

Тържественото събитие се състоя в двора на училището, където учениците от двете паралелки - „Компютърна техника и технологии” и „Компютърни мрежи”, казаха последно „Довиждане“, но не и „Сбогом“ на своите преподаватели.

Пожелания за сбъдване на мечтите и успешна реализация, зрелостниците получиха от Сашка Тодорова - директор на гимназията, и от госта на тържеството- Ивайло Ръхов, който лично им връчи дипломите.

Зрелостникът с най-висок успех от випуск 2019 бе обявен за „Техник на випуск на 2019” е Георги Балев. Той защити титлата си, постигайки успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

За първи път тази година бе връчен плакет „Отличник на випуска 2019“ в професионална подготовка” на абитуриентката Ива Дръдалова от 12 А клас, която постигна резултат успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

Церемонията завърши с думите на Сашка Тодорова, която пожела на зрелостниците следното: „Животът е една серия от възможности за избор, които сте направили. Ние сме това, което избираме. Сътворете една прекрасна история”.IMG 4835

{gallery}news-kalo/21-06-2019/vipusk{/gallery}