Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/28-08-2019/nadejdi
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/28-08-2019/nadejdi
Log in

Кметът на община Банско посрещна хиляди бъдещи надежди на футбола

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Година след юбилейното издание на международния турнир по футбол за деца "Евима къп", Банско отново се превърна във футболна столица. Най-силния детски футболен турнир в България премина при безупречна организация, с много футбол и страхотно настроение. Изиграха се над 240 мача на общо 10 терена в които всеки отбор показа сериозната си подготовка и завидни технически умения!

Специални гости на церемонията по награждаване "Евима къп - 2019” , бяха Георги Икономов – кмет на община Банско и Петър Михтарски - оставил трайна следа в българския футбол.

Икономов пожела на децата от отборите на България, Северна Македония, Ливан, Сърбия и Румъния, здраве, усърдие и да помнят, че за да успяват трябва да са част от един силен и сплотен отбор.

Кметът връчи индивидуалните призове за най – добъри вратар и полузащтитник в различните възрасти и награди с купи и медали шампионите от набор 2012. Община Банско направи своя финален подарък с песента Wearethechampions, в изпълнение на малките таланти от лятна музикалната школа на Марин Бърдарев, в унисон с който към небето излетяха балони с цветовете на българския трибагреник.

Надяваме се, че първото официално награждаване на градския площад да се превърне в една бъдеща традиция в турнирите на Евима къп.nadejdi-001

{gallery}news-kalo/28-08-2019/nadejdi{/gallery}