Внимание
  • JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/banskobg/public_html/images/news-kalo/07-01-2020/ng
Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news-kalo/07-01-2020/ng
Log in

Поздравителен адрес

  • Последна промяна:
  • Дата на създаване:

Уважаеми съграждани и приятели на Банско, нека да ни е честита 2020 година!

Радвам се, че заедно посрещнахме началото на Новата година!

Заедно бяхме и през изминалата година, въпреки различията помежду ни, защото ни свързват общият ни корен и традиции, защото имаме една цел - по-добър живот и по-добро утре в нашия град, в нашата община, в нашата България.

Зад гърба ни остана една година, изпълнена с много и различни предизвикателства. Година, през която на изпитание бяха подложени принципи и правила на общественото устройство и етични норми в човешките отношения. Но банскалии отново доказаха, че са хора с горд дух и изправен гръбнак. Показаха, че могат да са за пример на цяла България, когато трябва да се обединят и да заявят волята си за промяна. Така е било през вековете, така е днес и така ще бъде!

Изпращаме старата година с благодарност за уроците, които получихме. Те ни показаха, че няма непреодолими препятствия, когато с почтеност и усърдие се работи в името на бъдещето на Банско.ng-003

Изпълнени сме с надежда и вяра, че през Новата година ще бъдем по-пълноценни за себе си, за семействата си и за обществото! Нека следващата година ни донесе благополучие и успехи, да ни даде нови сили за постигане на най-дръзките цели, да оправдае надеждите ни!

Желая Новата 2020 година да бъде ползотворна и успешна, изпълнена с възможности за всички! Вярвам, че обединени от благородните каузи, ще продължим да развиваме Банско и общината!

За много години!

Бъдете здрави, силни и уверени, че доброто предстои!

Да е мирна и благодатна Новата 2020 година!

 

Иван Кадев
кмет на Община Банско

{gallery}news-kalo/07-01-2020/ng{/gallery}