Кметът на Банско дискутира проблемите на общините на форум в Албена

  • PDF

Кметът на община Банско, Георги Икономов, бе част от Годишната среща на местните власти, която се организира всяка година от Националното сдружение на общините в България. Той бе придружен от своя ръководен екип, които също се включиха в дискусиите по актуални въпроси, свързани с управлението на общините.

Фокус в двудневната програма бе преминаването на администрацията към електронно управление, където вицепремиера Томислав Дончев докладва предприетите стъпки и срещнатите предизвикателства при внедряването на безхартиения документооборот. Коментирани бяха също опазването на обществения ред в общините и превенцията при бедствия; интегрирането на образователната и социалната система, както и възможностите на общините за привличане на инвеститори чрез развитие на индустриална инфраструктура.

Традиционно в рамките на срещата в Албена се проведе изложението Общинско ЕКСПО‘2018 за стоки и услуги за общините, което ежегодно осигурява пряка комуникация между общините, неправителствения сектор и бизнеса. Тази година в ЕКСПО-то се включиха над 40 фирми и 8 общини, сред които и община Банско.forum-001


Admistrative Services

cao final 1

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here: