Кметски Оскар за Георги Икономов

  • PDF

Кметът на Банско, Георги Икономов, получи приза „Кмет на годината 2018” в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции”. Това се случи по време на официалната церемония, където градоначалникът бе награден в една от общо 10-те категории. Конкурсът стартира на 5 ноември, като всеки гражданин имаше право да даде гласа си онлайн за всеки един от 265-те кметове.

„Оценката на гражданите, гласували именно Банско да бъде носител в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции” е оценка за действията ни в сферата на туризма и културата. Факт е, че Банско съумява да запази и да увеличи своето присъствие като предпочитана целогодишна дестинация, както за нашите сънародници, така и за чужденците. Факт е, че имаме какво да покажем – през прекрасните условия за зимен и летен планински туризъм, през разнообразните и атрактивни фестивални формати, през качествения туристически продукт, през гостоприемството на банскалии, през китните спокойни улички и съхранения фолклор. Затова благодаря на организаторите от Кмета.бг и на гражданите, които са гласували за нас. Банско, честита награда!” заяви Икономов от сцената на събитието.

Това е втората награда за Икономов от конкурса „Кмет на годината”. Припомняме, че през 2015 година той отново бе отличен в категорията „Съхранена история и култура”.priz-004


Admistrative Services

cao final 1

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here: