Поредна награда за пианистката Александра Полежанова

  • PDF

Отново заслужено признание за таланта и труда на Александра Полежанова и педагогическата дарба на преподавателката й Марина Иванова

В края на миналата седмица в Пловдив се проведе Четиринадесетото издание на Националния фестивал на школите по изкуства. В оспорваната надпревара на деца от утвърдени музикални школи с десетилетни традиции се включи и представител на нашата Школа по пиано към Читалище „Никола Вапцаров – 1984”. В конкурсната програма Александра Полежанова участва с произведения на Бетховен, Бах и Г. Арнаудов. Тя изсвири блестящо музикалните творби и респектира публика и жури със стил и техника. Изпълнението на младата пианистка от Банско й донесе второ място на Националния фестивал и специална награда на председателя на читалище „Христо Ботев” гр. Пловдив.

С това призово класиране Александра  Полежанова завършва успешния си творчески сезон 2017-2018.  Благодарение на вещото  обучение на музикалния педагог Марина Иванова, Александра се класира на призови места на всички национални и международни конкурси, в които взе участие тази година. Заедно с други деца от Школата по пиано, тя накара жури и организатори на класически музикални форуми в страната да заговорят за школата на Банско с уважение.

nagrada


Admistrative Services

cao final 1

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here: